Japonski file v paradižikovi omaki

Potrebujemo

320 g japonskih filejev
3 pelate
1 žlico paradižnikove mezge
2 česna
1 čebulo
peteršilj
ščepec himalajske soli
olivno olje

Priprava

Na olivnem olju prepražimo sesekljano čebulo, česen in peteršilj. Dodamo pretlačene pelate, paradižnikovo mezgo in sol ter vse skupaj premešamo. na rahlem ognju kuhamo par minut. Medtem na olivnem olju popečemo japonske fileje in jih dodamo paradižikovi omaki.

Namig: naši jedi se odlično prilega kuhan krompir z alsan margarino.

Delite to novico s prijatelji

Podobne vsebine

Dogodki

MagicRooty

Ponedeljek 10. junij od 9.00 ure dalje

Si upate in/ali želite probat Magic Rooty – čarobni napitek z adaptogeni in medicinskimi gobami za povečanje energije in koncentracije ter odlično počutje?

Preberi več »