Vibracija, v kateri se nahajamo, znatno vpliva na naše zdravje

Piše: Rosanda – ANIMA alchemy lab

Kadar je govora o vibracijah, energijah, nečem subtilnem, se večkrat znajdemo v napačnem razumevanju, da posegamo v polje neprizemljenosti, kjer vse temelji bolj na naši stopnji verjetja in da vsekakor tovrsten zorni kot dojemanja nima nobene veze z našim realnim življenjem, ki ga večkrat enačimo s konkretnim, fizičnim, vidnim ter otipljivim svetom.

Pa vendar ne moremo zanemariti dejstva, da se vse stvari v našem vesolju nenehno gibljejo in vibrirajo. Tudi predmeti, ki se zdijo nepremični, dejansko vibrirajo, nihajo, odmevajo na različnih frekvencah. Resonanca je vrsta gibanja, za katero je značilno nihanje med dvema stanjema. In konec koncev je vsa materija samo vibracija različnih stanj.

Za primer:

Čista tekoča voda ima frekvenco 200 Hz;
Občutek enotnosti, zavezništva z drugimi 144 Hz;
Velikodušnost 95 Hz;
Virus od približno 5,5 do 14,5 Hz.

Dokazano je, da bolezni nastajajo in se ohranjajo v zelo nizkih vibracijah, medtem ko v visokih preprosto ne obstajajo. Če izmerimo vibracijo rakave tvorbe, bomo ugotovili, da resonira z zelo nizko frekvenco in to velja za vse, brez izjeme.

Zakaj v Himalaji najdemo jogije, ki skoraj goli meditirajo sredi zasnežene pokrajine, brez da bi čutili mraz? Ker so svojo vibracijo dvignili do te mere, da se na to neposredno odziva njihovo telo. In prav to se dogaja z vsakim od naših teles.

Od stanja naše vibracije je odvisno stanje našega fizičnega telesa – koliko smo bolni, nagnjeni k bolehnosti, različnim simptomom, sindromom, manifestacijam ali koliko smo vitalni, čili, napolnjeni z energijo in sijemo zdravje.

Ste se kdaj zavzeli kakšen sij imajo resnično zdravi ljudje? Njihova vibracija že navzven odraža svetlobo. In bolni? Ko pogledamo v njihove oči, pogosto vidimo sence.

In če se vrnemo k primeru jogija iz Himalaje. Zakaj lahko njegovo telo vzdrži ekstremne temperature? Zato ker je zaužil dovolj pravilne hrane, ker je vnesel dovolj vitamina D in C ali pravilno uravnovesil svojo črevesno floro? Odgovor je pravzaprav da, s tem, da to ni naredil od zunaj, temveč odznotraj. Ključ njegovega močnega imunskega sistema se skriva v njegovi vibraciji, ki jo je dosegel z usklajenim dihom, uravnovešenim umom in umirjenimi čustvi.

V divjem času, ki ga živimo danes, so vsi našteti aspekti večinoma zanemarjeni – posamezniki podlegajo visokemu stresu, ki pa je zgolj odraz njihovega notranjega kaosa in pravzaprav ne toliko zunanjih okoliščin. Skrbi, strah, pesimizem, negativnost…zastrupljajo um in povzročajo, da se tekom dne znajdemo v celem spektru čustvenih odzivov – od veselja, vzhičenosti, jeze, razburjenosti pa vse do žalosti in razočaranja.

In tukaj nam je v razumevanju skupno, da mir in jeza vibrirata povsem drugače.

Največji del zastrupljenosti in dejanskega stanja našega telesa dokazano izhaja iz našega duševnega in čustvenega stanja. Znanstveno potrjeno je celo, da visoke vibracije spreminjajo našo črevesno mikrobioto, ki je neposredno povezana z imunskim sistemom.

Seveda tukaj ne zanemarjamo še drugih aspektov, kot so hrana in izpostavljenost zunanjim toksinom, ki ravno tako prispevajo k stanju našega organizma.

Vsekakor pa se lahko strinjamo, da je to ali bodo lahko virusi in druge entitete znotraj nas preživele, odvisno od tega ali imamo za njih pripravljeno ravno pravšnjo okolje. Ali pa imamo na drugi strani okolje, ki jim vsekakor ni po godu.

Virusi vibrirajo na nizkih vibracijah, saj so nizko razviti paraziti, ki najdejo svojo hrano in pravilno okolje v nizkih vibracijah – najraje tam kjer v osebi vlada kaos in strah.

To je razlog zakaj so se višje razvite civilizacije, ki so živele še daleč pred nami, vedno ukvarjale s tem kako obdržati svojo vibracijo na visoki stopnji, kar neposredno pomeni tudi visoko zavest in voljo osebe, da prevzame vajeti nad svojim umom, čustvi in nižjimi kvalitetami.

Visoke vibracije so vibracije miru, radosti, ljubezni, sočutja in življenja samega.

Visoke vibracije zato najdemo v barvah, v harmoničnih zvokih, Fibonaccijevem zaporedju in prijetnih vonjih. Najdemo jih v naravi in ravno zato je Mati Narava že od nekdaj velika zdraviteljica človeštva.

Ni naključje, da tako imenovana vibracijska terapija uporablja cvetove rastlin, drage kamne in druge dragocenosti narave.

Če pogledamo cvet rastline, bomo v njem našli popolnost univerzuma – čudovite barve, omamne vonje, popolno zaporedje v številu cvetov, pestičev, semen, hkrati pa božansko milino, lepoto in nedolžnost. Z eno besedo: HARMONIJO!

Vse te kvalitete imajo svoj frekvenčni zapis. Ko uporabljamo izvlečke, ki prihajajo neposredno iz svežih cvetov rastlin, pravzaprav vase vnašamo vse te kvalitete v frekvenčni obliki, saj se ta enostavno zapisuje v medij vode. Ravno zato skozi njihovo uporabo začenjamo prepoznavati spremembe v svoji notranjosti, v svojem umu, čustvih in zavesti, kar se naravno odrazi v vitalnem in zdravem telesu. Telo je zadnji stadij našega obstoja – vsi procesi se začenjajo na številnih drugih ravneh in neposredno vplivajo na naš fizični organizem.

S cvetnimi izvlečki dvigamo svojo vibracijo, saj cvetlice naravno vibrirajo veliko višje kot pa človeško telo samo – v njih namreč obstaja naravni popolni red.

Kaj tukaj mislimo in kaj je najpomembnejše, kar želimo poudariti, je, da teh visokih, zdravih in zdravilnih frekvenc, ki imajo sposobnost dvigniti vibracijsko vsebnost v našem telesu, ne moremo najti v sintetičnih vitaminih, prehranskih dopolnilih, zdravilih, kapsulah in tabletah, saj ti so produkt ločevalnega procesa (torej izolacije aktivne snovi – tukaj uporabljen izraz je zelo izrecen in pomemben – »izolacija«) ali pa njihove kemične proizvodnje v sintetični obliki, kar pomeni, da ne izhajajo neposredno iz nečesa naravnega ali iz naravnega procesa. Šele kadar izvlečemo in spoštujemo življenje svežih, živih rastlin, lahko ohranimo in zaščitimo njihove zdravilne vibracije.

Mogoče zato tukaj lažje razumemo besede velikega filozofa in zdravnika Paracelsusa:

»Ni rastlina tista, ki zdravi, temveč njena duša.«

V Meti so vam na voljo resnično posebni cvetni pripravki, ki so rezultat novih pristopov v cvetni terapiji in dajejo konkretne učinke. Po zaslugi posebnih receptur in starodavnih pristopov obdelave tinktur, izvlečkov in esenc, so nam na voljo pripravki, ki jih istočasno občutimo kot izboljšanje na svoji subtilni (duševni in čustveni ravni) kot tudi na fizični ravni. Vsekakor oboje nikoli ni izključeno – kadar delamo na enem nivoju, se to posledično izkazuje na drugem, je pa od različnih pripravkov odvisno kako hitro lahko spremembe, ki se dogajajo na subtilnih ravneh, začutimo tudi v našem telesu, v smislu ublažitve simptomov in zdravstvenih težav.

Človeško bitje je izjemno – čudovit preplet duha in telesa. Šele ko se bomo naučili resnično poskrbeti za oba, bomo dosegli sijoče zdravje. Tako duševno kot telesno.

V času virusov še posebej priporočamo uporabo naslednjih cvetnih kompozicij ANIMA:

Cvetna kompozicija ZAŠČITA vsebuje kompozicijo cvetnih izvlečkov, ki uravnovešajo našo črevesno floro in krepijo naš imunski sistem, predvsem pa vsebuje frekvence, ki so neugodne za vsakršne viruse in slabe bakterije. Z ZAŠČITO v svojem telesu ustvarimo močno obrambo pred zunanjostjo.

APIS je posebna kompozicija, ki vsebuje alkimistične izvlečke vseh čebeljih produktov – med, cvetni prah, propolis in matični mleček – in deluje kot katalizator – aktivira vse procese v telesu. V kombinaciji s kompozicijo ZAŠČITA, izjemno aktivira obrambni sistem telesa, po drugi strani pa pomaga, da se v telesu aktivirajo tudi drugi procesi, ki so bodisi v krču (neaktivni) in prispevajo k slabši odzivnosti telesa. Kompozicijo APIS lahko vedno kombiniramo z drugimi kompozicijami, da bi povečali njihovo delovanje.

Cvetna kompozicija DIH podpira splošno zdravje dihal. Namenjena je dezinfekciji pljuč in znatno prispeva k njihovi zaščiti ter optimalnemu delovanju. Pomirja vse vrste kašlja in uravnava pljučni meridian. Vsekakor jo lahko uživamo kot preventivo v času, ko virus napada ravno pljuča.

V primeru zaskrbljenega, pesimističnega in negativnega uma priporočamo uporabo cvetne kompozicije DETOKS MISLI, ki čisti možgane in limfo ter omogoča, da um ostaja pozitiven in neobremenjen.

V primeru živčnosti in težav z živčnim sistemom priporočamo cvetno kompozicijo SPOKOJNOST, v veliko pomoč pa je lahko tudi cvetna kompozicija OLAJŠANJE, ki blaži notranja trpljenja in vse fizične bolečine.

Ves asortiman cvetnih kompozicij ANIMA lahko preverite TUKAJ.

No data was found

Delite to novico s prijatelji

Podobne vsebine

Spoštovanja vreden ČRNI FIŽOL

Ena lušna stranka nas je spodbudila, da smo na naše bio police povabile črni fižol. Nekje v ozadju (ali morda praspominu) se nam je svitalo, da je tip car in da v sebi skriva nemalo pozitivnih lastnosti. Dobričina kot je nam vliva moč (tako s svojo energijo kot tudi polno skledo lahko prebavljivih beljakovin), hkrati pa s samosvojim okusom spodbudi nekakšne neznane ~ drugačne ~ in predvsem zanimive čute.

Preberi več »