Alfred Vogel je odraščal v Aeschu pri Baslu (Å vica). Že v najzgodnejšem otroštvu so ga v svet zdravilnih rastlin in njihovega delovanja uvedli njegov oče ter njegovi stari starši. Zdravljenje z rastlinami in želja pomagati soljudem sta bili njegovi življenjski temi, katerima se je z veliko vnemo posvečal vse do visoke starosti.

Bil je neutruden raziskovalec, nadarjen govornik, svetovni popotnik in človek, ki mu ni bilo para v razumevanju, kako deluje in zdravi narava. Iz njegovega znanja in sposobnosti je nastala znamka A.Vogel, ki danes zastopa vse, kar je ustvaril ta pionir naravnega zdravljenja.

Načela A.Vogel izdelkov

Zdravila iz svežih rastlin

Zdravila, ki so narejena iz sveže nabranih zdravilnih rastlin, se lahko pohvalijo z drugačno vsebnostjo in učinkovitostjo kot zdravila, narejena iz suhih rastlin.

Edinstveno kakovost A. Vogel izdelkov zagotovijo z obdelavo svežih rastlin v 24 urah

Sveže rastline, ki prihajajo iz kontroliranih bioloških nasadov, predelajo v 24 urah po nabiranju. Sledita drobljenje in mešanje z alkoholom in vodo. Na ta način pridobljena tinktura je osnova za tekoče in trdne oblike zdravil.

Kontrolirana kakovost

Alfred Vogel si je kot najvišji cilj zadal kakovost svojih izdelkov. Lastni nasadi omogočajo, da so izdelki v veliki večini izdelani iz biološko pridelanih rastlin brez škodljivih posegov v naravo. Kakovost proizvodov je stalna in nadzorovana, brez dodajanja nepotrebnih snovi, izdelki pa vsebujejo celovit rastlinski izvleček.

Prednost v raziskovanju zdravilnih rastlin

Pri raziskovanju zdravilnih rastlin je znamka A. Vogel na vodilnem mestu. Vsa dognanja temeljijo na tradicionalnem znanju o rastlinah, v katera vključujejo tudi nove, preverjene znanstvene raziskave.

Zanimivost

Kapljice Echinaforce v enem odmerku (ekstrakcijsko topilo je 57,3-odstotni alkohol) vsebuje prav toliko alkohola (približno 0,35g) kot na primer:
– 2 dcl grozdnega soka ali
– 2 dcl svežega mošta ali
– 1 zrela banana

No data was found

Delite to novico s prijatelji

Podobne vsebine

Spoštovanja vreden ČRNI FIŽOL

Ena lušna stranka nas je spodbudila, da smo na naše bio police povabile črni fižol. Nekje v ozadju (ali morda praspominu) se nam je svitalo, da je tip car in da v sebi skriva nemalo pozitivnih lastnosti. Dobričina kot je nam vliva moč (tako s svojo energijo kot tudi polno skledo lahko prebavljivih beljakovin), hkrati pa s samosvojim okusom spodbudi nekakšne neznane ~ drugačne ~ in predvsem zanimive čute.

Preberi več »