PlanetBIO dobrote

V petek 21.4. vas od 15. do 18. ure vabimo na pokušino beljakovinskih napitkov in drugih PlanetBIO dobrot

PERFECTLY CLEAN

100% ekološka zelena mešanica

Za popolno čiščenje. Mešanica skrbno izbranih rastlinskih sestavin, ki se med seboj dopolnjujejo tako po okusu kot učinkovanju. Navdušila bo vse, ki želite očistiti svoje telo in mu privoščiti le najboljše. Za občutek lahkotnosti. In začetek prav vsakega dneva. Naš imunski sistem lahko deluje le, če je črevesna flora v ravnovesju. Visoko funkcionalna mešanica alg in trav najboljše kakovosti poskrbi za dobro prebavo, lepšo kožo in super počutje. Za svež dan. Se posebej, kadar zaradi hitrega tempa življenja nimate časa za polnovreden in hranljiv obrok, ali pa so vaše potrebe po hranilih povečane. Dodatni bonus: obilica folne kisline za nosečke!

Sestavine: Baobab, yacon, pšenična trava, ječmenova trava, spirulina, klorela, aloe vera, poprova meta

PERFECTLY ENERGIZED

100% ekološka energijska mešanica

Za popolno koncentracijo. Naj delo, učenje, sestanek ali predavanje postanejo mala malica! Zdrava in naravna alternativa kavi in energijskim napitkom vas z energijo napolni enakomerno in za dlje časa. Za jekleno vzdržljivost. Prava stvar za rekreativni ali profesionalni trening, pa naj gre za tek, kolesarjenje, plavanje, plezanje, surfanje, košarko ali drugo živahno športno aktivnost. Za aktiven dan. Z okusom čokolade – funkcionalni napitek in razvajanje v enem. Pričarajte si ga v pisarni, na terenu, v študijski sobi, naravi ali telovadnici, kjerkoli in kadarkoli vam zmanjka časa za kakovosten počitek, življenjski tempo pa od vas še vedno zahteva visok nivo pripravljenosti in koncentracije.

Sestavine: Kakav, kokosov sladkor, lucuma, guarana, maca, vanilija
PERFECTLY RESISTANT

100% ekološka imunska mešanica

Za popolno odpornost. Skrbno premišljena mešanica medicinskih gob in antioksidantov skrbi za vaš imunski sistem preko celega leta. Vsaka sestavina ponuja specifične učinkovine – in delovanje, skupaj pa se povežejo v učinkovito obrambo proti slabemu počutju, sezonskim obolenjem in padcem energije. Za preventivo in kurativo. Pred napadom bakterij in virusov, pa tudi kadar želimo pospešiti okrevanje pri različnih boleznih. Za zdrav dan. Za kogarkoli, kjerkoli in kadarkoli, še posebej pa je bodo v času intenzivnih naporov in izpostavljenosti patogenom veseli profesionalni športniki in ljudje z zelo stresnim načinom življenja.

Sestavine: Goba reishi, kakav, goba pisana ploskocevka, goji jagode, yacon, goba resasti bradovec

Delite to novico s prijatelji

Podobne vsebine

Blog

Kaj vemo o SOJINI OMAKI?

Sojina omaka je ena najstarejših začimbnih omak, ki je iz vzhodnoazijskih dežel k nam prišla že v 17. stoletju. Domnevno kitajska mojstrovina se je v podobnih različicah kmalu znašla na japonskih, indonezijskih in drugih azijskih krožnikih. Tradicionalno narejena s fermentacijo soje in pšenice se dandanes izdeluje na dva načina…

Preberi več »