Veganski biftek

ali bolje rečeno »lečtek«

Potrebujemo
½ skodelice zelene ali rjave leče
½ skodelice sušenih paradižnikov v olju
1 žličko kaper
1 majhno čebulo
1 strok česna
1 žličko gorčice
½ žličke paprike v prahu
½ žličke mlete kumine
1 žličko olivnega olja
poper
ščepec soli
svež peteršilj (po želji)

Sila enostavna priprava
Lečo kuhamo deset do dvajset minut oziroma po navodilih iz embalaže. Sušene paradižnike operemo in jih narežemo, čebulo in česen pa sesekljamo. Vse sestavine zmešamo v mešalniku in postrežemo z ghee maslom in toplimi kruhki.

Delite to novico s prijatelji

Podobne vsebine

Pisarije

“META”, BITJE Z ZAVESTJO

Bila je Želja.
Drobna, speča. Začela se je prebujati in želela je poleteti iz varnega gnezda.
Zanosno, s polnim žarom mladostnega Navdiha…

In prišel je Čas. Tistega 1990-tega…

Preberi več »